Zelfhulpgroep Nabestaanden na een zelfdoding (binnenkort in Tienen)


Ik zoek contact

met lotgenoten

Lotgenoten zijn mensen die net als jij iemand verloren zijn door zelfdoding. Praten met lotgenoten kan een waardevol en helend effect hebben. De gedeelde ervaring van verlies geeft je de kans om open over je ervaringen te praten. Er heerst een klimaat van (h)erkenning en vertrouwen. Lotgenoten bieden steun en hulp, geven informatie of vertellen wat voor hen steunend was. Hieronder vind je het aanbod van Werkgroep Verder na Zelfdoding:

Over deze Groep

Een ondersteunende gemeenschap

gemeenschap

Aanmoediging, comfort, advies. Welke hulp onze individuele leden ook nodig hebben, ons Sociale steunnetwerk staat altijd voor je klaar. We zijn een diverse groep mensen die gemeenschappelijke ervaringen en zorgen met elkaar delen.

Een Sociale steunnetwerk dat iedereen accepteert. Alles wat we doen is gebaseerd op onze kernopvatting dat niemand ooit het gevoel mag hebben dat hij of zij alleen is. We hebben allemaal onze eigen levensreis, maar het pad dat je bewandeld mag niet eenzaam zijn. 

Ons Sociale steunnetwerk is opgezet als een community voor individuen die soortgelijke moeilijkheden doormaken. We zijn van mening dat deze veilige ruimte, waar mensen van alle achtergronden alles met anderen kunnen delen en naar anderen kunnen luisteren, een enorm verschil kan maken. Neem vandaag nog contact op.

Zelfdoding gaat over alle Partijgrenzen, Geloofsovertuigingen en Culturen heen, dus “Iedereen” ongeacht Politieke, Culturele of Culturele afkomst

Leer ons kennen

Onze missie

Onze missie

Ons Sociale steunnetwerk is begonnen met de overtuiging dat ieder van ons veerkrachtig is en dat onze veerkracht kan worden bevorderd met de hulp en steun van een community.

Onze leden bieden de plaats en ruimte voor persoonlijke groei, zelfreflectie, leren en binding. We nodigen je graag uit om meer informatie te ontdekken en we hopen dat je je bij ons aansluit.

We begrijpen hoe nuttig het is voor mensen die problemen doormaken om een ruimte te vinden waar ze connecties kunnen leggen met anderen die precies begrijpen wat ze ervaren. Neem gerust contact op voor meer informatie.

steunnetwerk uit een gastvrije en ervaren community met individuen die klaar staan om te luisteren, advies te geven en alles te bieden wat ze maar kunnen, om jou te helpen.

We zijn er trots op een betrouwbare bron van comfort, mededogen en begrip te zijn. Ons doel is om elkaar te helpen door te helpen bij het oplossen van problemen, het aanleren van belangrijke praktijken en het aanbieden van extra middelen.

Belangrijk om

weten

De Deelnemers

gaan vaak vertrouwelijke en pijnlijke dingen met De Groep delen.

Daarom

Wie U Hier ziet

Wat ge hier hoort

Zegge Het Niet Voort

Omdat ik reeds heel veel jaren

Vrijwilligerswerk verricht

In praktisch alle Sociale Netwerken in Tienen, zullen deelnemers aan De Groepen niet alleen hun hart kunnen luchten omtrent hun problemen, maar kan ik hun meteen ook doorverwijzen naar De Diensten waar zij gepaste en professioneel advies en hulp kunnen krijgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s