site bezocht in deze landen


Beoordeel mijn diensten“💓

Ik heb het geluk gehad dat ik niet veel negatieve feedback van mijn werk heb gekregen.

Maar alle kleine opmerkingen die ik heb ontvangen, heb ik altijd als opbouwende kritiek opgevat. Ik respecteer dat de meningen van anderen me kunnen helpen een betere fotograaf en blogger te worden en mogelijk dingen te zien waar ik zelf nooit aan had gedacht.

Als ik bijvoorbeeld nog nooit iemand had laten reageren op een niveauhorizon, was het misschien iets dat ik niet had gecorrigeerd in de post of tijdens shoots.

Ik neem negatieve opmerkingen met een korreltje zout, want wat ik doe is een kunst en niet alle kunstenaars worden altijd begrepen. Neem negatieve opmerkingen niet te hard op en laat mijn creativiteit en passie niet verstikken.

creativiteit is kunst die gelukkig 😃 maakt

Bekijk ook hier beneden de link naar

Fotografie en naar

Recepten

Vergeet zeker niet de video onderaan het bericht

 

Site bezocht in deze landen

Mijn streefdoel op 28 december 2020 was om op twee jaar honderdduizend bezoekers op mijn website te krijgen op twee jaar , maar het zijn er nu reeds meer dan 8.500.000 en nog steeds groeiend