Informatie in Scholen Bedrijven en Organisaties


1) Mijn eerste initiatief: info in Scholen, Organisaties….

Net zoals ik in het verleden in heel veel scholen en organisaties mijn getuigenis heb gebracht over mijn alcoholisme, ben ik van plan om nu hetzelfde te doen rond dit onderwerp, om alzo taboes te doorbreken.

https://video.wordpress.com/embed/xWzSbmlb?playsinline=1&posterUrl=https%3A%2F%2Fbloggertheoherbots.files.wordpress.com%2F2021%2F06%2Fpablo-2021-06-20t223235.015_inpixio.png&preloadContent=metadata&hd=1

Mijn verhaal als coach (voordracht-gever)

Ervaren. Gecertificeerd. Empathisch.

Ik ben een gecertificeerde Raadgever sinds 2000 en help mensen in de regio van Tienen in het bereiken van zowel hun professionele als persoonlijke doelen. De essentie van mijn werk bestaat uit het faciliteren van zelfgroei door middel van het helpen identificeren van de belangrijkste uitdagingen en tegenslagen in je leven zodat je deze met vertrouwen kunt overwinnen.

Ik ben gespecialiseerd in het samenstellen van gepersonaliseerde plannen en voorzie daarbij hulpmiddelen die je verder helpen en je begeleiden in het bereiken van je gewenste doelen.

Om dit te bereiken heb ik in het verleden als ervaringsdeskundig vooral info’s gegeven rond alcoholisme.

Maar ik ga dit nu ook terug opstarten rond zelfdoding en vooral wat de gevolgen zijn voor de nabestaanden

Ervaren. Gecertificeerd. Empathisch.

Theo-Herbots-Voordracht-gever 👋 heet je van harte welkom

Helpt je vooruit

Voel je je geblokkeerd? Verloren? Depressief? Iedereen gaat wel eens door een moeilijke periode, maar slechts enkelen weten dit om te vormen tot een nieuw begin, een begin van een leven vol geluk. Ik ben een gecertificeerde Raadgever met een jarenlange ervaring en mijn missie is om jouw verborgen potentieel te ontdekken en jou van de nodige hulpmiddelen te voorzien om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

En om zo verslavingen en ook zelfdodingen te voorkomen.

Maar ook om nabestaanden uit te leggen hoe ik ermee omgegaan ben

Helpt je vooruit

Een duwtje in de rug met Theo-Herbots-Voordracht-gever 👋

Beleef de beste versie van je leven

Welkom bij Theo-Herbots-Voordracht-gever 👋. Ik begrijp dat de uitdagingen die het leven voorziet uniek en complex zijn voor elk individu. Als een gecertificeerde Raadgever in de regio van Tienen sta ik tot je dienst om je te helpen jezelf terug te vinden en je volledige potentieel te ontplooien. Voel je je verloren of gestrest? Ik laat je zien hoe je op een bewuste manier verder kunt gaan. Versterk jezelf

Voorkom verslaving en vooral voorkom zelfdoding

Beleef de beste versie van je leven

Over mij

Jouw erkende Raadgever en voordrachtgever

Jouw erkende Raadgever

Sinds ik in 2000 mijn certificaat behaalde, coach ik mensen uit de regio Tienen op een succesvolle manier en faciliteer ik op die wijze hun zelfgroei. Wanneer je je overweldigd voelt door de hoge eisen van de hedendaagse levenswijze, zal ik je helpen met zelfmotivatie en het creëren van orde en rust in je leven. Ik leer je eveneens technieken aan om de emotionele stress onder controle te houden.

Meer over mezelf

Ervaren Raadgever

Ervaren Raadgever

Ik ben al sinds 2000 aan de slag als gecertificeerde Raadgever. Ik ben gespecialiseerd in het helpen van mensen met het identificeren en bereiken van hun persoonlijke doelen door het hoofd te bieden aan problemen die hen zorgen, angst of stress bezorgen. Ik ben bijzonder trots op de progressie en het succes van mijn klanten en kijk ernaar uit om ook jou te kunnen helpen. Neem contact op voor meer informatie.

Woman in the Nature

Mijn verhaal

Gepassioneerde Raadgever

Gepassioneerde Raadgever

Ik help mensen al sinds 2000 in het overwinnen van de obstakels die hen tegenhouden in het leven. Het leven is te kort om ongelukkig, onzeker of onvervuld te zijn. Sta me toe ook jou te helpen om een betere manier te ontwikkelen voor het omgaan met problemen die in de weg staan van je doelen. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken wat ik voor jou kan betekenen.Contact

Woman by the Water

“We weten wat we zijn, maar niet wat we kunnen zijn”

Citaat

William Shakespeare

Enjoying the View

“Blijf niet hangen in het verleden, droom niet van de toekomst, concentreer je geest op het huidige moment”

Citaat

Boeddha

Boek een sessie

potterijstraat 151

herbafittheoherbots@gmail.com

2) Mijn Tweede intiatief

Belangrijke aankondiging, oprichting zelfhulpgroep

Behoort U tot één van deze Groepen? Sluit U dan aan