Definitieve blog – nieuwsbrief


Hoi!

Hoi, ik ben Theo (in Tienen beter bekend als Den Theo) (Jammer genoeg) ervaringsdeskundig als nabestaande na zelfdodingen ik hou van fotografie, huisdecoratie en reizen. Bedankt voor je bezoek!

Via de blog

Nieuwe berichten in je inbox

Over mij

Ik geloof dat je alles dat je in huis hebt moet gebruiken als je wilt gedijen in de gekke wereld van vandaag; je persoonlijkheid, je gevoel voor humor en vooral je hart. Al deze elementen hebben ervoor gezorgd dat ik Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger heb opgezet in 2000. Sindsdien is de blog gaan groeien en heeft het snel een loyale achterban opgebouwd. Ik wil je vragen om mijn site te verkennen, over mijn passies te leren en ook te verkennen wat jou enthousiast maakt en interesseert.

ONTDEK THEO-HERBOTS-GEZONDHEID-BLOGGER

Natuurlijk nieuwsgierig

Het wordt ons allemaal verteld: “leef je leven ten volle”. Ik ben bezig om precies dat te doen. Bij Theo-Herbots-Gezondheid-Blogger kan ik mijn passie kwijt en kan ik mijn trouwe lezers een indruk geven van wat me inspireert in deze gekke wereld. Dus ga er lekker voor zitten en lees rustig verder.

THEO-HERBOTS-GEZONDHEID-BLOGGER

De bron waar je altijd op kunt vertrouwen

! Meer informatie

Kom gerust even langs