Echte Vreugde en echt geluk zijn waardevol.

Een eerste bericht in deze Nieuwe categorie

Echte Vreugde en echt geluk zijn waardevol.

Maar Vreugde en Geluk zijn onbereikbaar als we er niet inslagen om voort te bestaan. En proberen voort te bestaan in een chaotische, oneerlijke en over het geheel genomen , nogal immorele samenleving Is moeilijk Iedereen probeert, individueel of als groep, met zoveel mogelijk plezier en zo min mogelijk narigheid door het leven te gaan.

Maar ons eigen voortbestaan kan worden bedreigd door slecht gedrag van anderen om ons heen. Ons eigen geluk kan omslaan in verdriet en ellende door de oneerlijkheid of het wangedrag van anderen. Je kunt je vast wel momenten voor de geest halen waarin zoiets ook werkelijk is gebeurd. Als ons dergelijke dingen overkomen , vermindert dat onze voortbestaanskansen en verstoort dat ons geluk Je bent belangrijk voor andere mensen.

Er wordt naar je geluisterd. Je kunt invloed uitoefenen op anderen. Of de mensen die je persoonlijk kent al of niet gelukkig zijn is voor jou een belangrijk punt. Met behulp van deze nieuwe categorie berichten, kan je hen zonder al teveel moeite helpen zich te handhaven en een gelukkiger leven te leiden.

Hoewel niemand kan garanderen dat een ander gelukkig zal worden, kunnen de kansen van anderen om voort te bestaan en een gelukkig leven te leiden, wel worden vergroot. En wanneer hun kansen groter worden zijn ook jouw kansen groter. Het ligt in jouw vermogen anderen de weg te wijzen naar een minder gevaarlijk en gelukkiger leven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s