INFO’S OMTRENT ZELFDODING EN DE GEVOLGEN VOOR NABESTAANDEN

Bekijk hier beneden waarover het gaat

Open Book

Persoonlijke site van Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen

Denker. Onderzoeker. Leraar. Maar vooral (jammer genoeg) Ervaringsdeskundige Nabestaanden zelfdoding

Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen is een gerenommeerde  Infogever die hoog staat aangeschreven in het vakgebied. Ik sta bekend om de talloze wetenschappelijke prestaties en mijn toewijding aan onderwijs.

Het geheim van mijn

succes is

 1. Ik vraag niet aan mijn Publiek dat zij zich aanpassen aan mijn manier van lesgeven, ik pas mij aan aan hun.
 2. Ik probeer hun zoveel mogelijk te betrekken bij de info’s die ik geef en pas mijn schema daaraan aan .
 3. Het “enige” dat ik niet “kan” aanpassen zijn mijn gevoelens. De littekens die ik meedraag als nabestaande na een zelfdoding

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Academisch CV

Professionele prestaties

Als een hoog aangeschreven Infogever heeft Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen vele rollen vervuld, zowel op onderzoek gebaseerd als in het belang voor belangstellenden. Lees verder voor meer informatie over de academische achtergrond en professionele carrière tot nu toe.

Bekijk hier beneden waarover het gaat

Open Book

Persoonlijke site van Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen

Denker. Onderzoeker. Leraar. Maar vooral (jammer genoeg) Ervaringsdeskundige Nabestaanden zelfdoding

Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen is een gerenommeerde  Infogever die hoog staat aangeschreven in het vakgebied. Ik sta bekend om de talloze wetenschappelijke prestaties en mijn toewijding aan onderwijs.

Het geheim van mijn

succes is

 1. Ik vraag niet aan mijn Publiek dat zij zich aanpassen aan mijn manier van lesgeven, ik pas mij aan aan hun.
 2. Ik probeer hun zoveel mogelijk te betrekken bij de info’s die ik geef en pas mijn schema daaraan aan .
 3. Het “enige” dat ik niet “kan” aanpassen zijn mijn gevoelens. De littekens die ik meedraag als nabestaande na een zelfdoding

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op

Over mij

Levenslang leren

Studeren is eigenlijk een vlucht geweest om niet in pijnlijk piekeren te vervallen toen ik in bittere eenzaamheid verviel

Als Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen heb ik altijd plezier gehad in leren, maar het was pas toen ik  begon les te geven  dat ik me realiseerde hoe leuk ik het vond om te blijven plakken in de academische wereld.

Ik  doe er alles aan om een balans te vinden tussen de vele aspecten die een effectieve Infogever met zich meebrengt en probeer ervoor te zorgen dat ik zoveel mogelijk tijd heb om les te geven. Ik heb veel werken (Blogberichten) gepubliceerd en ben ook een populaire spreker op vele  academische evenementen en conferenties. Neem contact op voor meer informatie over mij als Infogever

Academisch CV

Professionele prestaties

Professionele prestaties

Als een hoog aangeschreven Infogever heeft Theo-Herbots-Ervaringsdeskundige-Nabestaanden-Na-Zelfdodingen vele rollen vervuld, zowel op onderzoek gebaseerd als in het belang voor belangstellenden. Lees verder voor meer informatie over de academische achtergrond en professionele carrière tot nu toe.

 • In een 43 jarige carrière in leidinggevende functies was het ook mijn taak om regelmatig les te geven aan personeelsleden
 • Ik heb 3 jaar wekelijks lesgegeven rond relaxatie en Gezondheid voor het CAW
 • Ik ben verschillende malen uitgenodigd om Info’s te geven rond verschillende onderwerpen bij het ACLV
 • Ik heb lessen zelfverdediging gegeven aan Politiediensten en zelfs aan een Speciaal Interventieteams uit Nederland
 • Ik zou nog heel wat andere voorbeelden kunnen aanhalen, maar kortweg,: “LESGEVEN IS HET LIEFSTE WAT IK DOE”

Laten we samen iets moois opbouwen.

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s